Podróże z espresso 187: Nikaragua Finca Limoncillo (Has Bean/UK)

Mejran zrobił nam miłą niespodziankę pojawiając się na wakacje z rodziną. A do tego przywiózł prezenty. Kawy, herbaty i więcej kawy. Jedna z nich to rzeczona Nikaragua od Stevena, co to lubi tofiki, krówki, batoniki i pewnie nawet Miksturkę Kukelimuk Karlsona z Dachu. Spodziewajcie się słodyczy, potężnego mouthfeelu i jakiegoś tam niezidentyfikowanego owocka, a może nawet kwasku cytrynowego. Maciek mówi, że likier czekoladowy rodzimej produkcji. 

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s