Podróże z espresso 181: Sweet Shop (Square Mile, UK)

James pisze: „It isn’t about balance. It isn’t about tradition. This is about cramming as much fruit and complexity into the cup as possible”. No i udało się, Jezu, jak się udało. To coś smakuje jak truskawkowy lizak nasączony kapką kawy!
W składzie etiopski natural i gwatemalski czyścioch. Wielkie dzięki dla Zuzki, Racheli i Karola za przesyłkę. Big up London!
K

20150207-094557.jpg

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s