Podróże z espresso pt. 127 – Koppi Nutcracker

W  podróżowym młynku zimowy blend z Koppi czyli Nutcracker  –

Kostaryka La Loma, Etiopia Guji Natural, Brazylia Daterra. Nasz Mistrzunio od cuppingu Patryk opisuje tak – Potężne body, silny cytrusowo-ziołowy początek, wraz ze spadkiem temperatury wchodzi w intensywny orzech. Niezły mouthfeel z delikatnym kwiatowo-anyżowym finiszem.

Królowa szota krótko i na temat -*owocówa!* + kciuk w górę!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s